Катаклизми в следващите 20 години ще унищожат 3/4 от човечеството

В писмените документи на маите не се говори за край на света след края на календарния цикъл през декември – но, според продуцента на документален филм, който ще представи цивилизацията на маите, те прогнозират, че три четвърти от населението на света ще бъде унищожено в следващите 15-20 години. И тези, които оцелеят, твърди продуцентът Раул Хулия-Леви,  трябва бързо да колонизират космоса, точно както са направили маите. „Това е най-критичния момент в човешката история“, твърди Хулия-Леви, син на покойния актьор Раул Хулия и продуцент на документалния филм „Откровението на маите през 2012 г. и след това.“

В ексклузивно интервю за  TheWrap, Хулия-Леви казва, че  документалният му филм, който започва да снима тази седмица в Мексико, ще предизвика ефекта на взривена бомба и  се  отнася за бъдещето ни, като ще покаже връзката между Маите и пришълците. Откровенията, казва той, ще бъдат истински „кошмар за всеки археолог.“

Хулия-Леви казва, че в сътрудничество с правителството на Мексико, филмът ще покаже за пръв път камерата вътре в пирамидата на маите Calakmul, която в Мексико се нарича „Храм на   извънземните надписи на маите“.

Той отбеляза също, че Националният   Съвет  на старейшините на маите в  Гватемала ще събере всички свои  членове (над 650) и за първи път те ще покажат своите 3750-годишни свещени книги. В тези книги, казва той, има информация за  „началото на разпадането на човешката раса“, което ще се случи през следващите две десетилетия.

Очевидно е, че пророчествата, както и информацията за извънземните ще бъдат посрещнати с известно пренебрежение в археологическата общност. „Аз разбирам, че хората са скептично настроени, но аз имам новини за вас,“ настоява Хулия-Леви.

„Това не е филм за любителите на НЛО. Ние ще представим доказателства, факти и ще разкрием истината. Според Съвета на маите археолозите са излъгали  света. Те не  знаят как да четат кодексите на маите, и те не  знаят какво е известно на Съвета на маите.“ А това, което знаят в Съвета, казва той, се основава на информация от книгите, които са на около 4000 година.

„Аз говорих с председателя на Съвета на маите, Аполинарио Чили Пикстун, който каза, че това, вероятно няма да бъде най-добрата информация за публикуване, тъй като някои от фактите са доста негативни. Но той каза, че хората трябва да разберат какво се случва, за да могат да променят нещо, започвайки от собствената си среда.

Седим върху бомба със закъснител. “ Една голяма промяна, за която пише в книгите на маите, е  пътуването в космоса.

„Тази планета не е предназначена за седем милиарда души“, каза той. „Тези писания ще насърчат хората да изследват и колонизират други планети, както  маите.“

Хулия-Леви също така твърди, че може да има участие на астрономи от Ватикана в интервю за филма. Ватикана все още не е направила официален коментар за извънземния живот, но през 2008 г. директорът на обсерваторията на Ватикана  пише, че извънземните  могат да съществуват, и това не противоречи на католическата вяра.

Снимките започват сега и Хулия-Леви   обеща да пусне трейлър след около шест седмици, както и да покаже филма  преди датата, когато   календарният  цикъл на маите завършва. „Трябва да успеем до декември“, казва той.

„Някои хора си мислят, че това ще бъде края на света, така че ние трябва да покажем, че край на света на 21 декември няма да има. Това няма да бъде край на света, но в действителност  това ще стане през следващите 15-20 години „, казва той.

„И аз не   се интересувам от нищо друго, освен от истината.“

30 думи

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *