Мистериозни механизми на 400 милиона години в Камчатка

На   полуостров Камчатка, на 200 км от село Тигил, от Университета по археология на Санкт Петербург са  открити странни фосили. Автентичността на находката е била сертифицирана. Според археолога Юрий Голубев  откритието е изненадало учените и то  може да промени   историята (или  праисторията).Това не е първият път, когато в този регион се откриват древни артефакти.

Но това е находка, на пръв поглед, инкрустирана в скалата (което е разбираемо, тъй като има множество вулкани на полуострова). Анализът показа, че механизмът е направен от метални детайли, които както изглежда, формират механизъм, който може да бъде от часовник или компютър. Най-невероятното нещо е, че всички детайли са датирани на 400 милиона години!

Юрий Голубев, коментира:
Туристите, които за първи път откриват това място, намерили тези останките в скалите. Отидохме на   мястото и  първоначално не разбрахме това, което виждаме. Имаше стотици   зъбчати цилиндри, които се оказаха част от машина. Те са в отлично състояние.

Никой не можеше да повярва, че преди 400 милиона години  на Земята е съществувал дори човек- да не говорим за машини и механизми. Но изводите  ясно показват наличието на разумни същества, способни на такива технологии.

http://informiamo.altervista.org/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *