Мистерия във Финикс по телевизията (видео)

По време на предаване на американска телевизия на 8 март 2012 г. във Финикс, САЩ, в момента, когато говорителят съобщава пътната обстановка, зрителите видяха внезапната поява на много мощна светкавица.

Тази светкавица все още не е получила адекватно обяснение от официалните власти на град Финикс, въпреки че в началото са изказани предложения, че това е мълния или експлозия на трансформатор, но Дъг Ninttsel, представител на местната електрическа компания, официално отхвърли версията за експлозия на трансформатор, а Шарлот Дюи, метеоролог в Националната метеорологична служба във Финикс заяви, че този ден небето над град Финикс е било напълно чисто и никаква светкавица не би могла да възникне по това време.

Това не е от първият път, когато над Финикс се появяват мощни мистериозни светкавици – още през 1997 г. е заснета на видео такава мистериозна светлина, подобна на тази наблюдавана на 8 март 2012 г., но и през 1997 г. няма обяснение . Някои специалисти сравняват това явление с ефектите от фантастични филми, които се показват по време на телепортация. Вижте сами видеото.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *