Официално: НЛО на Слънцето няма, а протуберанс (видео)

НЛО, което се зарежда от Слънцето е фантазия, имало само протуберанс! Така официалната наука, съюзена спешно с медиите, опровергава наблюдавания вече от милиони в интернет феномен, на странен обект, захванал се за нашата звезда с мистериозна връзка.

Прави впечатление, че руската ТВ“Вести“ съвместно с НАСА, побързаха да успокоят обществеността, издигайки теорията, че на Слънцето е забелязан протуберанс, макар и доста странен.
Орбиталният телескоп на НАСА регистрира близо до повърхността на Слънцето странен тъмен обект. По размер и форма обектът поразително прилича на планета. Учените и интернет- потребители непрекъснато гадаят какво може да бъде това. Мнозина вярват, че небесното тяло прилича на “ Звездата на смъртта“ от „Междузвездни войни“, пише Daily Mail.

Американски астрономи пуснаха в Интернет кадри с необичаен космически обект, който прилича на малка планета и космически кораб. Интересна особеност на НЛО, заснет от орбиталния телескоп на NASA телескоп, е своеобразният „шланг, с който се свързва със Слънцето. Много интернет потребители предполагат, че това е специален маркуч за гориво, с който обектът черпи енергия от повърхността на Слънцето.

Разбира се, тези версии, трудно може да се вземат насериозно. Хората, които не са толкова запалени по научната фантастика, имат теория, че „космическото око“ на НАСА е успяло да заснеме процес на зараждане на нова звезда. Какво мислят за това експертите? Представителят на американската космическа агенция Джоузеф Gurman счита, че става въпрос за космически протуберанс. Тези обекти представляват сгъстен клъстер от достатъчно студена материя, която зависва над повърхността на звездата, задържана от нейното магнитно поле.

Самият протуберанс, в зависимост от ракурса, заприличва в различни моменти на планета с почти перфектна кръгла форма, на гигантски вихър, а понякога на тунел. Части от протуберанса, които впечатлителните потребители на интернет са приели за шланг за гориво, се откъснаха от повърхността на Слънцето.

Вести

PS: Като резултат, ние виждаме, че официалните медии и НАСА имат своята хипотеза за одобрение. Оказва се, че хората, които са видели НЛО в обекта са фантазьори, а специалистите от НАСА, правещи същите необосновани предположения – не са фантазьори.

Но това едва ли е изненадващо. Това е нормалната за всички официална позиция на „науката“ – да прави всички на глупаци и да „осмива“ истинския проблем.

Related Posts

2 thoughts on “Официално: НЛО на Слънцето няма, а протуберанс (видео)

  1. Това на снимката не прилича да е някъкъв протуберанс , завихряне , освен да е някакъв фотомонтаж от любителите на силни усещания и сензации .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *