Опосумът сноубордист Рататуй (видео)

Новата звезда на Интернет е опашат сноубордист – опосумът Рататуй. Със своята любов към зимните спортове, той спечели сърцата на американците. Видеото, на което се вижда как Рататуй се спуска по снежния склон, събра повече от 169 000 преглеждания. Заснет е на ски курорт в Пенсилвания.

Между другото, Рататуй е вторият опосум, който спечели световна известност.

Преди това опосумката Хайди от зоопарка в Лайпциг очарова цял свят. Тя имаше страница във Facebook , а в YouTube се появи песен в нейна чест. За съжаление през септември миналата година Хайди бе приспана завинаги.

Това решение беше взето от ръководството на зоологическата градина, поради напредналата и възраст – старчески болести усложняваха живота на Хайди.

Бел.ред. Ако питате нас, това си е чиста проба издевателство върху горкото животинче.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.