Уникално видео с НЛО на авиошоу

Шоуто се е състояло още през 2010 г., но НЛО в небето на видеото е забелязано съвсем наскоро. Обектът в клипа е маркиран с кръгове.

Автор на филмчето е журналиста Лесли Кийн (Leslie Kean), който казва, че това е много необичайно явление и се надява този случай да се разследва и че този НЛО е доказателство, че ТОВА наистина съществува, и не е фантазия или халюцинации.

Миналия месец по време на конференция за НЛО Рикардо Бермудес (Ricardo Bermudez) президент CEFAA (частна агенция, която разследва необичайни явления) заяви, че обект във видеото изглежда да се движи с невероятна скорост от над 4 000 мили в час (6,440 км в час!). Хората вътре в такъв обект просто няма да оцелеят при такава скорост. Ето защо ТОВА със сигурност не е нещо от земните превозни средства.

Скептиците както обикновено разбиха тези изявления, издигайки един куп версии – от насекоми, прелитащи пред камерата, та чак до птици. Някои се захващат за факта, че не се знае нито знае точното място, където е заснет клипа, нито имената на хората в кадрите за да ги питат.

Въпреки това, според Кийн, той е предоставил допълнителни кадри от други ъгли, и там също е забелязан НЛО. Поради това скептик не са толкова яростни в опитите си да докажат, че е това е фалшиво видео.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *