Домът на капитана на „Титаник“ Едуард Смит се продава заради призрака му

Домът на капитана на „Титаник“ Едуард Смит се продава. Възрастниte вече съпрузи Луиз и Нийл Бонер са решили да се откажат от двуетажноto имение от деветнадесети век, разположено в британското графство Стафордшир за 80 хиляди паунда. Според Daily Mail, на подобен ход собствениците се решили заради „мистериозни събития“, които стават в къщата. Бонер са уверени, че в техния дом се е нанесъл призракът на починалия капитан на „Титаник“.

„Смит не е беше облечен в морска униформа, или нещо подобно, но определено беше той“ – казват собствениците на апартамента.

„Ние просто се уморихме винаги да живеем с чувство на страх“ – обобщават Бонер. Струва си да се отбележи, че в тази къща съпрузите са се заселили преди десет години, те я купи през 2002 г. за 32,000 паунда.

Капитан Едуард Смит „Титаник“ загива заедно с много от пътници на 14 април, 1912 г., след като корабът се сблъсква с айсберг и потъва в Атлантическия океан. Според официалната версия, Смит решил да не напуска борда и до последните мигове от живота си е бил в каютата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *