Инженер изобрети устройство за общуване със загиналата си дъщеря (видео)

Американският инженер Хари Галка създал такова устройство главно за да общува с мъртвата си 17-годишна дъщеря. Но до днес той вече е продал хиляди от тези устройства, а търсенето продължава да нараства.

Видео на английски език за историята на смъртта на дъщеря му и необикновеното явление в къщата на Хари Галка.

През 2004 г. 17-годишната Мелиса Галка загива в автомобилна катастрофа. Няколко дни след смъртта и, баща и, Хари Галка започва да говори, че чувства присъствието на дъщеря си до него. Хари твърди, че дори е записал гласа на дъщеря си Мелиса, като твърди, че тя казва: „Привет, татко! Обичам те. „

Съкрушеният баща започва да експериментира с необяснимите явления, няколко дни след трагедията в дома си в град Ист Гранби, Кънектикът, където той живее със съпругата си Синди и другите две дъщери, Дженифър и Хедър. Сега Хари, електроинженер по професия, твърди, че той е създал серия електромагнитни устройства, които, според него, му позволяват да комуникира с мъртвата си дъщеря.

Всичко започнало с това, че духът на Мелиса „започва да звъни на вратата на къщата и да сменя канала на телевизора. Всички често са усещали присъствието и, а Хедър казва, че три пъти дори видяла неясните очертания на голямата си сестра. Хари и членовете на неговото семейство също твърдят, че от време на време някой се допира до челата им и дори ги целува.

Основният инструмент за комуникация с Мелиса, Галка нарича Melmetеr 8704 по името на дъщеря му, годината раждането и смъртта и. С допълнителни устройства той успява да запише думите и.

Най-интересното е, че Галка се оказва един добър бизнесмен. Той осъзнал, че има свободна пазарна ниша, в която да печели. Хари произвежда устройства за комуникиране с душите на мъртвите, и твърди, че те са добре продавани. Сега той има малка фирма и произвежда около 30 устройства и инструменти, които се занимават с паранормалното и струват от 79 до 350 долара.

Бел.ред. Няма нищо необикновено в „изобретенията“ на инженера. Злите духове могат да имитират абсолютно всичко, дори и гласовете на умрелите, а „изобретателят“ просто печели…

http://30dumi.eu/2012/04/inzhener-sa-zdade-aparat-za-obshtuvane-s-duhove-na-umreli-video/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *