Мъжете стават импотентни заради разголените по улиците жени

Руски  физиолог твърди, че за повечето мъжки болести са виновни  жените, които избират твърде лекомислен стил на обличане и поведение. Според news.rin.ru, поради това, според учения, западната цивилизация се превръща в едно общество на сексуално неудовлетворени, а като следствие – неуспешни и физически нездрави мъже. Американци са публикували резултатите от продължило над 30 години  изследване.

Оказало се, че 80% от хората на възраст над 60 години, починали по различни причини, освен други заболявания, са имало също и рак на простатата. А един от всеки трима американци и европейци над 30 години,  сега се оплаква от проблеми с потентността, или  с  простатната жлеза.

Съвсем различна е картината в  мюсюлманския Изток. Жителите на арабските страни са с най-ниската честота на рак на простатата. Учените смятали, че това зависи от климата или хранителните навици  и внимателно изследвали диетата на шейхове: дали има  продукти, които са с  превантивен ефект. Оказало се , че няма такива. Отговорът също лежи на повърхността.

„Факт е, че от началото на сексуалната революция сред жените в развитите страни  е  модерно да ходят по улиците полуголи, а ориенталскиските  красавици продължават да се обличат с дрехи, които не показват телата им и  покриват лицато си“ – обяснява  ситуацията старши научният сътрудник в  руския Институт по култура към РАН, академик Леонид Китаев-Смик.

– Мъжът не може да задоволи всичките си желания, които   възникват у него на улицата! Навсякъде е голота – мини полички, прозрачни блузи! Съвременната мода    автоматично генерира похот у мъжете. Толкова много желания и толкова малко удовлетворения.
Вие питате: как това е свързано с болестите? Ще направя аналогия с животинския свят. Как е при тях ли? Ако мъжкият е слаб, женската вижда това и го отхвърля. А за да не може такъв  слабак да пипне женската някъде , природа включва защитен механизъм – възпаление на простатата, импотентност.
В съвременни свят 70% от случаите на импотентност са естествена защитна реакция на организма към стреса от постоянно нереализирана възбуда. Само една много продължителна ерекция. “

Американските сексолози имат и  рейтинг на водещите причини  и занимания, предизвикващи  импотентност:

* Гледане на порнография по Интернет
* Гледане на видеоеротика и порнография
* Разглеждане на лекомислено облечени момичета на улицата
* Четенето на еротични списания
* Излизане с приятели в стриптийз-барове

„Оказва се, че жените копаят гроба на здравето на мъжа с   техните  голи крака и изрязани деколтета.  Всяка красавица, вървейки  за среща с мъж, прави щастлив само един човек,  а десетки други – инвалиди . А стриптизьорките спокойно може да бъдат наречени оръжие за масово унищожение, превърнало западната цивилизация в общество с ограничена ерекция „- казва ученият.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *