НЛО, заснето от „Атлантис“ (видео)

В мрежата се появи видео, заснето от астронавтите на совалката „Атлантис“ през 2006 г., на което се виждат летящи НЛО над Земята. НЛО-тата може да се наблюдават от 4:45 минута. Клипът е заснет с камера, разположена извън американската космическа совалка, предназначена за инспекция и мониторинг на околното пространство.

От разговорите между астронавтите и оператора на земята, става ясно, че страните не могат да постигнат консенсус по въпроса какво се вижда на камерата. Предполагало се е , че това са отблясъци върху лещите, но намиращите се на орбита не са се съгласили с това, пише The Daily Mail.

В същото време получените кадри са с твърде неясно изображение за да се идентифицират обектите, попаднали в кадър. В коментарите на видеото се изказва предложения, че това са просто космически отломки, но възниква въпросът, как те са били в състояние да формират почти равностранен триъгълник.
Видео с НЛО можете да намерите много, но повечето кадри са или с много ниско качество, или са откровени фалшификати. Официално властите на много страни не признават съществуването на извънземни кораби, които летят в атмосферата на Земята и близо до нея. Наблюдаваните феномени наричат обикновено природни аномалии или обясняват появата им се техногенни причини.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *