Пакистанският „Боинг“ все пак бил свален от НЛО? (видео)

Падането на пакистанския „Боинг 737“ до Исламабад, което стана преди една седмица, може да е предизвикано от НЛО. Той е бил видян няколко секунди преди инцидента от командира на екипажа. Три светлини в небето, напомнящи на летяща чиния, попаднаха във видеозапис от катастрофата на „Боинг“-а на руския Първи канал. На записа за няколко секунди може да се видят три тайнствени точки, които се движат хаотично в черното небе. Репортажът, качен в YouTube, породи много теории какво е причинило катастрофата.

Допълнителна причина за това са слуховете, че преди кацането в Исламабад, пилотът на „Боинг“-а твърди, че се е свързал с диспечера и е казал, че на пътя му е зависнал някакъв обект, според Gather News.

„Боинг 737“ на компанията Bhoja Airline се разби през нощта на 20 април, докато каца на летището в Исламабад. Загинаха всички 127 души, които са били на борда на кораба. Освен това жертви на катастрофата станаха и 11 души на земята защото самолетът се разби в жилищни сгради.

Според предварителната версия, самолетът е бил ударен от мълния по време на кацане, а след това са се запалили и взривили резервоарите за гориво. Пилотът успява да разкаже за това на диспечерите и ги е помолил да му помогнат да направи аварийно кацане. Тогава връзката се изгубва.

Сега следователите изучават черните кутии, които са намерени на мястото на катастрофата.

http://30dumi.eu/2012/04/nlo-svalil-pakistanskiya-boing-737-video/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *