Астроном твърди, че за извънземните сме недоразвити идиоти

След разказите за появата на НЛО в небето над Санкт Петербург, руски учен предлага  обяснение защо извънземните упорито избягват  нашата планета.

Руският астроном Сергей Смирнов от престижната лаборатории за изследване на космоса Пулково твърди, че извънземните    заобикалят Земята отдалече, защото те вярват, че хората са твърде опасни за тях, пише ТАНЮГ.

Той твърди, че „малките зелени“ не вярват на хората, които се  „отнасят като вълци към   собствената си планета“, която систематично унищожават.

– Извънземните гледат на нас като на недоразвити идиоти. Може би  са ни изолирали от останалата част на галактиката, и може би са изпратили сигнали до стотици милиарди звезди, твърдейки, че цивилизацията е близо до  червената звезда, които ние наричаме Слънце, в много опасна – коментира Смирнов.

Извънземните, по негово мнение, се страхуват, че хората ще злоупотребят  с техните знания, и затова стоят далеч от Земята.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Астроном твърди, че за извънземните сме недоразвити идиоти”

  1. Belphegor

    ИМа предвид маймуните са ниши за нас ние сме маимунчовците за тях

Comments are closed.