Германец потроши магически череп на маите – това може да предизвика края на света

„Ако светът  престане да съществува на 21 декември, за всичко ще бъде виновен  един несръчен германец, който е потрошил изготвения от вулканична скала череп, принадлежал  някога на шефа на SS Хайнрих Химлер“ – съкрушено пише  Daily Mail.

Таблоидът уточнява, че възрастта на   този странен артефакт е около хиляда години и тежи около три килограма. Черепът в периода  1937-1939 е взет  от германците от Тибет, после става собственост на Хайнрих Химлер, а след това мигрира  към някакъв  британски войник, който е присъствал на ареста на Химлер, накрая попада при историка Томас Ритър. Ученият е изразил увереност, че несръчността на персонала на лабораторията „няма да разгневи боговете.“

Черепът пострадал по време на  снимки в германска лаборатория : в резултат на падане от „брадичката му“ се отчупило голямо парче, казва очевидец. Според Ритър, нацистите вярвали, че този, който събере 13 такива черепа, ще има власт над света. Някои вярват, че черепът е надарен  с магическа сила и може да спаси човечеството от апокалипсиса, добавя Daily Mail.


http://30dumi.eu/2012/05/germanets-potroshi-magicheski-cherep-na-maite-tova-mozhe-da-predizvika-kraya-na-sveta/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *