Как встъпват в длъжност Путин и Оланд (видео)

Сравнително видео от встъпването в длъжност на руския президент Владимир Путин и френския  президент Франсоа Оланд набира популярност в интернет.

В сравнение със снимките на новоизбрания руски президент в абсолютно безлюдната  Москва,  Франция  изглеждаше съвсем различно.

„Каква огромна разлика между това как към Кремъл по изчистените от хора улици  на Москва   за трети път отива да бъде коронован  Владимир Путин и начина, по който Франсоа Оланд пътува към Елисейския дворец, за да стане 24-ия президент в историята на Франция.

Когато автоколоната на Путин, състояща се от луксозни германски автомобили се движи по безлюдния Нов Арбат,   полицаи с палки и влачат московчани в бусовете за арест, Франсоа Оланд   спира на червена светлина на светофара, а той самият   на „Ситроен“  приветства парижани“, пише руският блогър Рустем Адагамов (drugoi).

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.