Какво означават думите на Армстронг: Успех, г-н Горски?

Когато американския астронавт Нийл Армстронг за пръв път се разхожда на Луната, освен известните му думи: „Една малка стъпка за човека, гигантски скок за човечеството“, както и редовни разговори с   други астронавти и с Центъра за  контрол на полетите, се чува и мистериозното му изявление, казано с нисък глас: “ Успех, мистър Горски!“.

Много хора в НАСА си помислили, че това е просто предизвикателство към някой  от космонавтите на вражеския Съветски лагер .  Само че проверките потвърдили, че космонавт с такова име не съществува. В продължение на години  Армстронг  е питан какво означава това странно изявление, но  в отговор   той само се усмихва загадъчно.

На 5 юли 1995 г., в интервю в град Тампа Бей, Флорида, след поредната конференция, на Нийл Армстронг е зададен този въпрос отново. Този път той казва, че сега, когато г-н и г-жа Горски са починали, той има право да говори за него:

„Една вечер с приятели играехме бейзбол у дома и топката прелетя в съседния участък, където  живееха съпрузите Горски, хора доста зли и скандални. Те често се караха помежду си, викаха и крещяха,  а  съседските деца просто ненавиждаха. Затова аз като много смел тръгнах към техния дом за топката. И когато аз се промъкнах под прозореца, където те се караха, съпругата  изведнъж извика: „Орален секс? Ти искаш орален секс? Ще го получиш, когато детето на съседа започне да тича на Луната! „

Related Posts

One thought on “Какво означават думите на Армстронг: Успех, г-н Горски?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *