Само за мъже: Рискът да умрете по време на секс с любовницата е много по-голям отколкото със съпругата

Професори от Университета на Флоренция, въз основа на дългосрочни проучвания са стигнали до потресаващо  заключение, което може да имат положително въздействие върху мъжката вярност. Оказало се, че рискът от смърт по време на секс с любовницата, е много по-висок, отколкото по време на секс със съпругата, съобщи Journal of Sexual Medicine.

Тези изводи се основават на отчети на лекари и съобщения в медицинската литература. Професорите се интересували от такива факти като „изневяра“, „смърт по време на секс“, „извънбрачна връзка“, „секс извън семейството.“ Както се оказало, изневярата има няколко аспекта: психологически, физиологичен и сексуален.

По време на изневяра мъжът е подложен на силен стрес, който често го убива. Стресът предизвиква чувство на вина, угризения на съвестта, а също и страх, че не отговаря на изискванията на новата партньорка. Всички тези фактори провокират сърдечно-съдови заболявания, което води до сърдечни пристъпи и хипертонична криза.

В допълнение, романтичните вечери, провеждани преди секса с любовницата, също така провокират много заболявания, защото мъжът за да не падне в очите на избраницата си престава да спазва диета и избира „тежки блюда“ и алкохол.

Констатациите на италианските експерти се потвърждават и от германските им колеги, които преди това са установили, че в една трета от случаите причина за внезапна смърт по време на секс с любовница е атеросклерозата, предизвикана от стрес, мазни храни, алкохол и умора.


http://30dumi.eu/2012/05/riska-t-ot-sma-rt-pri-seks-s-lyubovnitsata-e-mnogo-po-golyam-otkolkoto-sa-s-sa-prugata/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *