Анимациите на Дисни въздeйстват върху съзнанието като порното

Разкрита е идентичност при  формиране на съзнанието при порното и  при анимациите на Дисни,    при  възрастни и деца, съответно.

Според учените, анимациите на Уолт Дисни имат същия ефект върху момчетата като порното върху възрастни мъже. Независимо от факта, че съдържанието на двата жанра е различно, те имат същото влияние върху умовете на хора от различни възрасти, твърди Raut.

От гледна точка на психолозите, тези филми възпроизвеждат това, което всички биха искали да имат в живота си. Ако за мъжете порното е лесния достъп до жени, който отсъства в живота им, то перфектните форми  и привлекателните извивки на телата на анимационните героини водят до това, че момчетата започват да се увличат по „сериозните  картинки “ едва на 12 години.

На тази „болест“ са подложение и момичета. Заради анимациите от ранното им детство,  те мечтая за принца на бял кон с перфектно тяло и безкористна доброта, но всички митове после се разбиват от суровата реалност, защото след такива „промивки на съзнанието“ младите дами вече не могат да възприемат истинските мъже.

http://30dumi.eu/2012/06/animatsiite-na-disni-byaha-priravneni-s-pornoto/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *