Гигантска формация от НЛО и неизвестни обекти в небето (видео)

От 8 юни 2012 г. на небето  при наблюденията от Canada France Hawaii Телескоп, се появяват две гигантски светлинни тела и огромно масивно образувание.

Интересен е фактът, че откакто се появява това явление в небето, телескопът  работи с прекъсвания. Обектите се виждат по време на изгрева. Досега няма официална информация, но сега виждаме истината. Остава да се изчака официалното обяснение на НАСА…
Обърнете внимание на прескачането на датите на наблюдения. Данните от уеб камерата идват с големи прекъсвания и не изцяло.

Очевидно е, че наблюдаваните неидентифицирани небесни тела не може да са Луната, спътници и астероиди. Какво всъщност е – вие решавате.

Related Posts

2 thoughts on “Гигантска формация от НЛО и неизвестни обекти в небето (видео)

  1. До авторите на сайта и подобни „шокиращи новини“

    Господа, моля Ви, проверявайте си информацията, която публикувате поне от 2 независими източника, за да не ставате за смях. Преди малко се смях с едно видео, където някакъв идиот снимал с телефона си лампата и комарите около нея в двора си, а Вие сте намерили сензацията в това и сте го писали „Израелец откри странни обекти около Слънцето заснети от НАСА (видео)“
    http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/06/izraelets-otkri-stranni-obekti-okolo-slantseto-zasneti-ot-nasa-video/

    А сега и тази поредна „сензация“!
    Разбирам желанието Ви за евтини (безплатни) сензации, които може да заблуждават мнозина невежи, но поне четете коментарите под клипчетата от youtube.com. До сега нямало било официална информация от НАСА? Че Вие попитахте ли някой от НАСА, че да се посмее с Вас? Бръкнете в гугъл и напишете „pleiades“ и търсете картинки. Ето Ви ги т.н. от Вас „неидентифицирани небесни тела“… Останалите 2 „неидентифицирани небесни тела“ са съответно Юпитер и Венера.

    Сега, когато идентифицирахме „неидентифицираните небесни тела“, „сензационната“ Ви новина си отиде където й е мястото.
    Не се сърдете на тона ми, защото си го заслужавате. Загубихте ми времето да Ви проверявам лъжливите сензации, да Ви пиша препоръки и коментари за пореден път да си цитирате източниците и да си проверявате информацията, защото инак не сте нищо повече от жалък сайт напълнен с измислени лъжливи сензации.
    Поздрави!

  2. След пасажа на Венера на 6 юни, тя вече се вижда сутрин, преди изгрева на Слънцето, като тъй наречена Зорница! Малко преди нея изгрява Юпитер, който все още е в съзвездие Телец / Бик/, където се намира и красивото формирование Плеяди! Именно тези три небесни красоти, известни от най-дълбока древност, са заснети на видеото! И естествено, че колкото по-голямо е увеличението, толкова по- голями и страшни ще изглеждат те!!
    Не е трудно да го проверите: сутрин, към 4.15 се появява Юпитер, в 4.30 вече всички тези „феномени“ са на източния хоризонт! И повярвайте – МНОГО СА КРАСИВИ! ВИЖТЕ ГИ САМИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *