Излекуван от рак пастор разказва какво е необходимо за чудо от Бога

Пасторът на голямa църква в Чикаго, Джеймс Макдоналд изпитва чудо в борбата си срещу рака, но той казва, че преди Бог да прояви Своето чудо, трябва да си свършим работата – съобщава християнският мегапортал invictory.org.

През 2008 г. 48-годишният пастор е бил диагностициран с рак на простатата. Той е трябвало да премине 45 терапевтични сеанса, и на пасторалната конференция, той бе щастлив да обяви, че в петък отбелязва три години откакто е напълно излекуван.

„Дали се молих? Дали се моли църквата? Разбира се. Но аз отидох на лекар „- казва той.

Когато някой иска от пастор Джеймс да се моли за да получи нова работа, той обикновено пита: „Колко анкетни форми си попълнил и изпратил?“

„Прави това, което можеш да направиш. Вярата трябва да бъде активна. В момент, когато очакваме чудо, всичко ли, което зависи от нас сме направили „- цитира думите на пастора Сhristian Рost.

McDonald споделя четири точки по отношение на чудесата: чудесата идват от това, което ние вече имаме, чудеса се появяват, когато е налице активна вяра, чудеса се случват за слава на Бога, чудеса се случват за укрепване на нашата вяра.

Дори и докато чакате за чудо, това е част от Божия план той може да прояви Своята слава, казва пастор Джеймс.

„Бог работи в сърцето ви, над желанието му да стане чудо, така че когато то дойде, да сте в най-доброто състояние за да свидетелствате Неговото величие“ – каза той.

McDonald също така обяснява, че чудеса се случват на вярващите за да могат да покажат дълбока вяра в Бога. За учениците на Исус чудото с превръщането на водата във вино на сватбата е причината за голямата им вяра.

Пасторът завърши речта си с думи за преданост към Бог и насърчи публиката да вярва, че Бог вече е направил всичко, за което те се молят.

James McDonald е един от говорителите на конференцията в Ню Орлиънс, чиято тема тази година беше: „Исус за региона и за цялата нация“.

http://30dumi.eu/2012/06/izlekuvan-ot-rak-pastor-razkazva-kakvo-e-neobhodimo-za-chudo-ot-boga/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *