Какво представляват химическите следи в атмосферата

Химическите следи в атмосферата –  това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система, смята биологът д-р Ръсел Л. Блейлок (САЩ).

Интернет e пълен с истории за наличието в атмосферата на Земята на „химически следи“ или „himiotrass“ – продукти на гео-инженерството, използвани за борба с „глобалното затопляне“, и доскоро възприемах тези истории с недоверие. Една от основните причини за моя скептицизъм е фактът, че аз рядко виждах това, което се нарича „химически следи“ в небето. Но през последните няколко години  забелязвам голям брой от следи в небето  и   трябва да призная, че те не приличат на авиационните инверсионни следи, с които съм добре запознат.

Ивиците в небето са огромни, достатъчно широки,  вписват се в определения модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде.

Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.

Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни  пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.

Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде.

В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои  органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.

Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те  унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има  връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.

Хората трябва да разберат заплахата  и да поискат от  правителството   да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от  огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме  експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат  възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.

Д-р Ръсел Л. Блейлок (США)
Професор по биология
Университет Belhaven

http://30dumi.eu/2012/06/i-oshte-neshto-za-himicheskite-sledi-v-nebeto/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *