Луната. Другата реалност. НЛО (видео)

В продължение на няколко века  учените   наблюдават на Луната тайнствени явления, приличащи на сигнали на интелигентни същества: движещи се светлинни петна, ивици и снопове светлина, светлинни трептения и пулсации.

Полетите до Луната не изясняват нищо. Снимки от едни и същи области на Луната, направени по различно време, понякога запечатват промени, случващи се на лунната повърхност. На  някои снимки се виждат странни предмети, които приличат на изкуствени структури …

Вярно ли е, че Сталин е планирал да построи военна база на Луната? Какви изненади посрещат на Луната американските астронавти и съветските „Луноходи“? Защо е прекратена преждевременно американската лунна програма? Каква предизвиква слуховете за действия на Луната от представители на други цивилизации? На тези и други въпроси авторите са се опитали да отговорят в този документален филм.

(Видеото е на руски.)

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.