Пак плашат с астероид – убиец – идвал 2017 г.

Онлайн изданието на вестник «Daily Washington», един вид   пиар на правителството на САЩ, позовавайки се на официален представител на Националната агенция за аерокосмически изследвания Франсис Лиар, младши, публикува на интернет страницата си кратка бележка, чието значение е, че астероидът ORN-24021975NTL, носещ   лиричното име „Natalie“, ще се сблъсква със Земята на 25 октомври, 2017 г..

Това съобщение не предизвика смут по една причина – в   статията изданието е „забравило“ да уточни размера астероида. Но на следващия ден  любителят астроном от Австралия, Чарлз Доджъс коригирана тази досадна  „грешка“ на вестника , публикувайки в интернет данни от каталога на небесните обекти на НАСА, които представляват потенциална заплаха за Земята.

Така, според  НАСА, размерите на този скитник, поразяват въображението  дори и на невежите в областта на астрономията: повече от 176 мили в диаметър, което е   около 284 км.

Ако експертите на НАСА не са объркали своите изчисления, човечеството е изправено пред катастрофа, сравнима с библейския Апокалипсис. Малкото оцелели от сблъсъка ще бъдат погубени в резултат на появата на ядрена зима през годината.

Коментари от страна на руснаците, които са също специалисти в тази област, няма.  FogNews ще следи развитието и да ви информира за нови данни.

http://fognews.ru/stala-izvestna-tochnaya-data-konca-sveta.html

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКЦИЯТА: ПУБЛИКУВАМЕ ТОЗИ ТЕКСТ С ИЗРИЧНАТА УГОВОРКА, ЧЕ ТАКЪВ „АСТЕРОИД “ “ NATALIE“ НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВА, НО Е ДОСТА ПО-МАЛЪК И Е ОТКРИТ ПРЕЗ 1899 Г, И Е С ДИАМЕТЪР 47.8 КМ.

http://wikipedia.qwika.com/de2en/Natalie_%28Asteroid%29

ТАКА ЧЕ НА FOGNEWS НЕ БИВА ДА СЕ ВЯРВА.

Related Posts

One thought on “Пак плашат с астероид – убиец – идвал 2017 г.

  1. Ха ,ха ,ха ,доколкото си спомням астеорида унищожил динозаврите /и въобще достатъчен за апокалипсис/ е от порядъка на 10 до15 км. Размерите на сочения по горе ми се струва че , са достатъчни да взривят цялата планета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *