В Чили бе открит официален сайт за правителствени проучвания на НЛО

CEFAA, Комитетът на чилийската Гражданска въздухоплавателна администрация, пусна нов уебсайт, в който се разказва за правителствените разследвания на НЛО. Още от  1997 г. Службата на гражданската авиация на Чили, която се намира под ръководството на чилийските ВВС, проучва с помощта на CEFAA – «Комитет за аномални въздушни   явления“, официално регистрираните в страната неидентифицирани летящи обекти.

Сега CEFAA откри нов сайт, където се разглеждата случаите, работата и констатациите на експертите, както на снимките тук , където е заснет НЛО, появил се преди година на остров Пасха. В допълнение към  фотографиите са представени аналитични материали.

В резюмето на сайта се казва: „Трябва да се отбележи, че преминаването на обекта е  само 2 до 3 секунди. След обработка на изображенията  става ясно, че няма криле  или опашка. Обектът е с огромни  размери. Материалите се разглеждат и анализират…“ .

CEFAA работи с учени, институции, гражданското въздухоплаване и чилийската армия. До сега, пише чилийският вестник „La Nacion“, са отбелязани  най-малко 24 случая, които са разгледани, и които могат да бъдат наречени „НЛО“, тоест CEFAA ги определя като „неидентифицирани летящи обекти.“

Снимката е направена в Oвале (Ovalle), Чили, 33 ° 33″ 39 0.2 ‘ южна ширина и , 71 ° 10 ? 38,7’ з.д

Рикардо Бермудес (Ricardo Бермудес), директор на CEFAA, отбелязва при откриването на новия сайт: „Феноменът на НЛО е реален и повсеместен“.


http://30dumi.eu/2012/06/v-chili-be-otkrit-ofitsialen-sajt-za-pravitelstveniya-prouchvaniya-na-nlo/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *