ИТАР- ТАСС: В САЩ и Централна Европа са наблюдавани множество НЛО (видео)

В САЩ, Словакия и Полша едновременно през седмицата са наблюдавани полети на НЛО. Предполага се,  че са били едни и същи. Стремителни полети в нощното небе на ярки светлинни кълба, чиято траектория на полет не отговаря на траекториите на всички земни летателни апарати,  за  много кратко време са  успели да преодолеят разстоянието от 10 000 км.

В интернет бяха качени видеозаписи, направени от свидетели, които потвърждават феномена на практически синхронната поява на НЛО в отдалечени една от друга точки на Земята, се подчертава в дебата днес в американските и европейските блогове.

Първото видео показва полет  на НЛО от  очевидец   от американския град Солт Лейк Сити / Юта /. Според придружаващия коментар, снимките са направени миналата събота. След това са добавени нови видео кадри от Словакия и Полша.

В този случай  свидетели от тези страни твърдят, че са наблюдавали същите „летящи чинии“ по същото време.

НЛО са летели с изключително високи скорости. Когато първият от тях  изчезва зад хоризонта, се появяват още два. Те са ярко червени. Както беше посочено, тези обекти се наблюдават в Американския Запад – в Юта и Калифорния, както и в Централна Европа.

ВИДЕО има ТУК: http://www.itar-tass.com/c11/466409.html

Бел. ред. Щом и ИТАР-ТАСС започна да споменава НЛО, става нещо.  Нали?

http://30dumi.eu/2012/07/itar-tass-v-sasht-i-tsentralna-evropa-sa-nablyudavani-mnozhestvo-nlo-video/

Related Posts

2 thoughts on “ИТАР- ТАСС: В САЩ и Централна Европа са наблюдавани множество НЛО (видео)

  1. Това оранжевото от клипа и аз го видях преди три седмици…. с бесна скорост премина по небосклона, докато хвана телефона да го снимам и беше отпрашило посока гърция идващо някъде от румъния…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *