Извънземни туристи са открити в британското военно министерство

В поредната партида от разсекретени  държавни архиви на  Обединеното кралство с документи на Министерството на отбраната, свързани с 90-тте години, журналист от  „Таймс“ е открил доклад, в който, като едно от обясненията за появата на   НЛО е извънземен „туризъм“.

Сред другите възможни мотиви за поява на извънземните са „научни изследвания“ и „военно разузнаване“. В допълнение към извънземна намеса, се разглеждат версии за масови халюцинации, необичайни атмосферни явления като кълбовидна мълния и лещовидни облаци, както и тестове на свръхсекретните самолети, като американския изтребител F-117 „Стелт“.

През 1978 г. специалисти от Министерството на базата на данни за броя на обитаемите планети във Вселената са  оценили,  че „истински посещение  [на земята] от извънземни може да се очакват веднъж на хиляда години“, се казва в статията.

В някои случаи експертите са били състояние да намерят в доклади за срещи с извънземни съвсем земно обяснение. Например през 2005 г. пикът на такива съобщения е съвпаднал с манията по китайски летящи фенери.

Извършвайки разследване по сигнал от Хейуерфоруест, Пемброкшир, където собственичка на хотел вероятно видяла „двама много високи хуманоиди без лица и в сребристи костюми“, офицерите открили, че наблизо се намира фабрика за производство на специално облекло за петролна компания, която произвежда подобни костюми.

Според „Таймс“, подразделението,  ангажирано в структурата на министерството на отбраната с НЛО,  няма нищо общо с Мълдър и Скъли от “ Досиетата Х. “ В момента департаментът е закрит.

 

http://30dumi.eu/2012/07/v-dokumentite-na-britanskoto-ministerstvo-na-otbranata-sa-otkriti-izva-nzemni-turisti/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *