Кадрите с турския НЛО били истински (видео)

TUBITAK (The Scientific and Technological Research Council of Turkey) – Турският съвет за наука и технологии призна, че в кадрите с НЛО в предградие на Истанбул, няма и намек за измама. Въпреки че първата реакция беше, разбира се, недоверчива. Защото в обектива на оператора – любител е попаднала истинска „летяща чиния“ с екипаж.

Ще припомним, че видеото беше представено публично преди 4 години, когато турската организация за НЛО „Сириус“ проведе в Истанбул в хотел „Дедеман“ пресконференция, на която бяха показани тези шокиращи кадри.

Ръководителят на местните уфолози Haktan Akdogan, ги нарече „най-ценните в света“. Турски вестници го подкрепиха изцяло и не пожалиха място с репортажи за „летящата чиния“, където се виждаха силуетите на пилотите – извънземни.

Снимките са правени от Yalcin Yalman, охранител в Кумбургаз – курортна зона в предградие на Истанбул на брега на Мраморно море. На пресконференция бе представено видеото – само 22 минути, направено в периода от края на юли до края на август 2007. Но както сега стана ясно, обектът е долитал още няколко пъти – през юни 2008 г. и май 2009.

Както е обяснено от оператора, той знаел предварително, че нещо трябва да се случи. Усетил, че НЛО ще долети. Кадрите са с много посредствено качество. Но на тях ясно се вижда нещо във формата на леща, а отпред се виждат две петна, които, според Yalman са извънземни. По-точно главите им.

Диаметърът на „чинията“, според Yalman, е около 15 метра.

Следващата сензация се появи наскоро. Известният американски НЛО изследовател Роджър Лайр обяви, че той е успял да увеличи образа на „чинията“, повече или по-малко запазвайки    качеството. И на кадрите наистина се виждат извънземни. Най-малкото образи на същества с големи продълговати глави, малки брадички, устите и носовете също са малки, очите им – непропорционално големи.

А TUBITAK е консултативен държавен орган, напомнящ по функциите нашата академия на науките, който признава кадрите на Yalman за истински. Така се оказва, че в Турция всъщност са идвали гости от друг свят.

Скептиците, разбира се, се съмняват.

http://30dumi.eu/2012/07/videoto-s-turskiya-nlo-be-priznato-za-istinsko-video/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *