НЛО патрулите – извънземни или….? (видео)

По-добре да видиш веднъж, отколкото да чуеш сто пъти. НЛО патрули. Автоматично устройство за проследяване. „Окото на Бог“, „Всевиждащото око“ – така наричат летящите роботи-шпиони във фантастиката.

Но понякога реалността ни представя изненади, за които ние не предполагаме. Мнозина сега виждат НЛО. Има толкова много напоследък. Но те са били тук дълго време. Просто новата визия за света е трудно да се разбере. Повечето поглеждайте към небето и чудесата на непознатото ще се отварят пред очите ви …

И така, какво е „патрул“?

Патрулите са извънземни безпилотни апарати, които сканират. (Според друга теория това са апарати на тайните зли владетели на Земята, които също сканират всеки и всичко, бел. ред. ) Те пристигнаха тук през есента на 2010 г. и оттогава денонощно летят над главите ни, но хората не гледат често към небето.

Тези устройства правят мониторинг на Земята, проследяват всички събития, настъпили на планетата и предават тази информация в главната централа, където всичко се анализира и, според случая, се вземат решения за „намеса“ в делата на ЗЕМЛЯНИТЕ.

Патрулите са само разузнавачи, те всички работят по области.

Главната особеност на патрулите е промеждутъкът им на прелитане.

Те се появяват в небето всеки ден. В 15-тте минути на всеки час, и в без 15 минути преди следващия час. Летят по един, понякога по два. Патрулите летят във всеки град и във всяка страна в света. Тази информация се потвърждава многократно, заедно с точно това време. Всеки ден, точно в 15-тте минути на всеки час, ден или нощ, се откриват порталите във въздуха „ВХОД“ (влизане в земната атмосфера) и в без 15 – отваряне на портали „ИЗХОД“ (Изход от земната атмосфера).

Винаги на едно и също място (за всяка област то е различно, не е много високо от земята, някъде на ниво по-високо дърво.

Отварянето на портала изглежда като проблясък на светлина в една точа, а след това от нея излизат патрулите. Те светят с еднаква светлина, а от време на време мигат. Техният цвят е син, бял или червено-оранжев.

Сините и белите са тип „звезда“ или „топки“. Червено-оранжевите – тип „топки“ и „цилиндри.“

Забележка: Видеото показва патрули на „топки“ в бяло и червено. Видовете патрули съм избрал произволно, за да покажа как изглеждат, когато се наблюдава с невъоръжено око. Ако се вгледате в камерата, тогава вие ще забележите продълговати предмети и светещо защитно поле:

Тези устройства не летят по целия път, а възникват в небето в една точка, летят определено разстояние и така моментално изчезват. Около 3-5 минути полет, рядко можете да ги гледате по-дълго.

Въпреки факта, че патрулите са безпилотните летателни апарати, те са в състояние да „чуят“ вашите думи, мисли и емоции. И съответно да им отговарят . Ние експериментирахме тази пролет.

Например, един мой приятел каза на глас: „Да, това е самолет, не го ли виждаш?“ И веднага след това скоростта на обекта намаля, а се случи веднъж да завие към нас. Той изглеждаше раздразнен, че го смятаме за самолет. И внезапно се снижи.

Както написах и преди патрулите са в състояние да чуя вашите мисли. И ако не им харесва нещо – те включват маскировката си и изчезват. Това не означава, че те са напуснали, те все още са тук, но маската им не ви позволяват да ги видите. Между другото, същата реакция имат и като забележат видео камера. Ако искате да снимате – не стойте така, че да ви видят, опитайте се да не мислите „гръмко“.

В противен случай веднага ви забелязват и изчезват.

Аз разбирам, че тази информация е доста противоречива и изглежда като фантастична история, но можете да проверите.

Много просто – погледнете небето вечер (тъй като през деня е много трудно да ги видите) в 21:15, 22:15, 23:15, 00:15.

Тогава се отварят порталите за Вход.

И в 21:45, 22:45, 23:45, 00:45 – за Изход.

Всеки ден – 15 минути на всеки час и 15 минути преди следващия.

Приблизителна посока на полет на тези патрули: юго-запад – северо-изток и обратно.
(Но може да бъде различна за всяка област ).

Като цяло, ние гледаме към небето и се възхищаваме на дневните им полети.

earth-chronicles.ru

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *