Пак заснеха чудовището в Лох Нес

„Най-добрата“ снимка на чудовището от Лох Нес е направил 60-годишният Джордж Едуардс – тя вече е  разгледана от американски военни експерти, които  са я признали са истинска. За да заснеме  чудовището  Неси ловецът е чакал по 60 часа седмично през последните 26 години. Авторът на снимката е на мнение, че такива чудовища в езерото има няколко.

„То се движеше бавно нагоре по езерото към замъка Aркарта, това е нещо тъмно сиво. Беше доста далеч от лодката – на около половин миля“ – казва Едуардс за таблоида The Sun. Снимката не искал да публикува, докато не получи потвърждение от експертите – тя е правена през ноември миналата година.

На снимката, която е направил Джордж Едуардс, се вижда странна издутина, изпъкнала над водата. Експертите са на мнение, че това е движещ се обект. Според Едуардс, той е гледал Неси около 10 минути, след което то се потопило във водата и изчезнало.

Интересно е, че модерната технология  многократно е засичала чудовището в Лох Нес. През април капитан Мартин Аткинсън заяви, че сонара на лодката му е  открил в дълбините на знаменитото езеро змиевидно същество. Той има и доказателства – снимки от екрана на сонара.

http://www.newsru.com

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *