Най-старият „млад баща“ в света счупи собствения си рекорд на 96 години

В Индия  местният фермер  Рамаджит Рагхав стана най-старият „млад баща“ в страната. Мъжът стана баща на второто си дете на 96 – годишна възраст.

Както отбелязват местните медии, Рамаджит печели титлата  най-старият баща в Индия за втори път. Преди две години той бе обявен за най-старият „млад баща“. През 2010 г. като  94-годишен,  стана баща за първи път.

Следва да се отбележи, че Рамаджит  дава обет за безбрачие в младежките си години, но преди 10 години се среща с Шакунтала и се влюбва в нея. Двойката решава да се ожени  и да има деца, независимо от възрастта.

Рамаджит обяснява дълголетието си с правилен и здравословен начин на живот: той става всяка сутрин в 5 часа сутринта, след което работи на полето на чист въздух. Ляга да спи винаги в 20 ч.  Всеки ден той пие два литра краве мляко и яде много пресни зеленчуци, билки и традиционния хляб чапати.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.