Извънземен хуманоид е изследван от д-р Стивън Гриър

Д-р Стивън Гриър oбяви, че е открил тяло на извънземен хуманоид, което скоро ще покаже в документален филм .

Д-р Стивън Гриър оглавява „Проекта „Дискавъри“ – група, състояща се от учени, астронавти на НАСА и хора от много други професии, които от 1993 г. насам събират документални материали, потвърждаващи съществуването на НЛО.

А наскоро д-р Гриър направи сензационно изявление, че той успял да огледа тялото на хуманоид – представител на извънземна цивилизация.

Д-р Гиър казва, че поддържа връзка с група от учени, в чиито ръцете е било тялото на предполагаемо извънземно същество. Ето какво пише той в своя блог:

Няколко седмици след началото на нашето пътуване, ние сме готови да обявим, че открихме малко тяло, което, както вярваме, принадлежи на представител на извънземна цивилизация.

…Ние направихме снимки … на цялото тяло – и с рентгенова компютърна томография. В допълнение, ние получихме в стерилни условия ДНК проби, които в момента се проучват от водещи генетици в света.

Снимките показват, че това е организъм на хуманоид, в това няма съмнение. Благодарение на тези подробни снимки моделирахме поразително 3-D изображение на тялото, и ние буквално видяхме  вътрешнит органи – като белите дробове, така и това, което аз уверено мога да да се нарека система, която изпълнява функцията на сърце.

Всички тези снимки са изследвани от водещи  специалисти, които стигнаха до заключението, че тази  структура не е човешки скелет. Ние също така знаем, че това не е древен хуманоид, а че това е хуманоид – е без съмнение. Но и че  не е човек.

ДНК изследванията ще отнемат около два месеца или дори повече …

Пълният текст на доклада на тези проучвания, както и много други убедителни доказателства за съществуването на извънземни на Земята, д-р Стивън Гриър обещава да предостави в бъдещия си филм  «Сириус».

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *