При съвместен живот жените напълняват, а мъжете – отслабват

Ако влюбена двойка се реши на съвместен живот,  жената може да напълнее, а мъжът да  отслабне, твърди Daily Mail.

Една трета от британските жени, участвали в проучването признава, че след като са заживели заедно със съпруга или любовника си, са започнали да ядат повече, пояснява журналистката  Елинор Хардинг, описвайки научно изследване на  Centrum Multivitamins.  Много дами надебелели.

„От друга страна, всеки трети мъж твърди, че е започнал да ограничава храната си е преминал към „по-женски“   ястия – салати, кисело мляко,“ – се казва в статията.

Диетолозите обясняват: Съпрузите често разделят храната на равни части, без да се съобразяват, че мъжкото хранене трябва да се различава от това на жените. Според експерта Фиона Хънтър „мъжете се нуждаят от по-голямо разнообразие на витамини B, отколкото жените.“

Източник: Daily Mail

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.