В очакване на края на света от National Geographic (видео)

Трима мъже и семействата им се подготвят за да оцелеят при настъпването на края на света. Доколко добре са се подготвили и имат ли наистина шанс – това коментират експерти….

Добре дошла в капана, казал паякът на мухата. Дъг планира да се скрие под земята по време на следващата Голямата депресия, а Даян вижда повтарящ се сън за това какво може да се случи в бъдеще.

Запознайте се с трима мъже и техните семейства, които складират храна, вода и оръжия, за да оцелеят, когато настъпи края на света.

Как вие подготвяте за края на света? Ще се запознаем със съвсем обикновените американци, които са започнали подготовката си за края на цивилизацията ни, както и да научим от за техните необичайни нагласи, мотиви и стратегии за оцеляване.

От бункери до изолирани и укрепени домове, тези „сървайвъри“ не се спират пред нищо, за да са напълно подготвени и да посрещнат всякакви бедствия. Но всичко ли са направили за това? Експертите ще оценят тяхната готовност и ще изяснят какви са реалните шансове за оцеляване на тези хора, ако се сбъднат най-лошите им страхове.

(На руски)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *