Срещи на пилоти с НЛО – I част

Сега вече се знае точно кога хората са започнали да  виждат НЛО. Това става  през 1942-1944 г. Първо  британски и след това германски, японски и американски пилоти – особено през нощта – са виждали огромни огнени кълба, сфери и други обекти, които в европейския театър на войната ги преследват, поддържайки винаги кратко разстояние, а в Тихия океан и Индийския океан, напротив, остават на мястото си.

Независимо какво си мислят хората за природата на НЛО  трябва да се признае: невъзможно е да се подозира, че всичко е от нервността на тези пилоти.

Да, те правят грешки, да, съветските, да речем, ВВС, както и немските, в продължение на години  съобщават, че са срещали във въздуха вражески самолети, които никога не са виждали на фронта, и така нататък. Да, никъде не се лъже така, както по време на война и лов.

Но е съмнително, че японските, британските и германските пилоти изведнъж са се наговорили с американските си колеги и са започнали да говорят за същия въображаем феномен. Броят на такива отчети в тези години, както и в първите следвоенни е огромен.

Някои от тях са посочвали заплахата, която огнените кълба са създавали на пилотите. Но няма случай на записано нападение или негативно влияние на НЛО.

Така е до 7 януари 1948 г., преди събитията в Кентъки. Когато четири изтребителя “Мустанг» P-51D от 165-та  ескадрила, в отговор на сигнал, получен от населението, което се изплашило от голям метален предмет, висящ във въздуха, започват да преследват обекта.

Два (третият нямал достатъчно гориво) на височина 6 км се приближили към него и го разгледали, четвъртият Томас Ф. Мантел, командирът, решил, че му трябва най-много…

Преди в 15:15 часа (местно време) с него да  прекъсне връзката, той казва: “Отивам на сближаване, за да го разгледам по-добре. Той е пред мен и лети два пъти по-бавно от мен …

 

Това нещо е от метал и е с огромни размери. Сега набира скорост и се издига толкова бързо, както и аз … Това са 360 мили в час. Вдигам се до 20 000 фута и ако не мога да се приближа, ще прекратя  преследването. “

Останките на самолета и тялото на пилота са намерени няколко часа по-късно.

Официалното обяснение за инцидента  за необявено пускане на аеростата Skyhook, направено  от американския флот – би задоволило всички, ако не бяха тези думи за скоростта на полета с изкачване на височина с 360 мили в час (576 km / h, 160 m /  s).

Балоните, които се издигат в небето със скорост на изтребители, не са толкова много. Теоретично, пилотът на “Мустанг”, от друга страна, е могъл лесно да прави кръгове около аеростата, който не разполага със собствен двигател.

Наблюдавалите подобен (предполага се, че е един и същ) обект в Охайо по същото време отбелязват,  че той може да падне рязко почти до земята, а след това да се издигне  отново рязко. Демонстрираната в  Охайо скорост, достигаща до 800 km / h, изглежда твърде забележително постижение за балон.

Read more: http://30dumi.eu/2012/11/sreshti-na-piloti-s-nlo-i-chast-video/#ixzz2AzJswRCv

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *