Китайски спътник откри неизвестни структури на Луната

Китайският лунен спътник Чанъе-2 е безпилотна  сонда и е в орбита около земния спътник от 1 октомври 2010 г. Examiner публикува снимка, на която ясно се виждат сгради и структури на повърхността на Луната, които определено не са естествени.

Канадското издание agoracosmopolitan.com показва видео от Алекс Кулиър, който е известен с изследванията си за извънземни. Той твърди, че също е получил първите снимки от свои приятели от Китай.

Той казва: Китайската лунна мисия „Чанъе-2″ започна да изпраща първите снимки: Аз имам няколко снимки от източник, който казва , че Китай ще започне да публикува изображения от спътника, които ясно показват наличието на сгради и структури на повърхността на Луната.“ Алекс Кулиър предполага, че „изследването на китайците, изглежда, ще бъде посветено на наличието на военна база на Луната.“

Според agoracosmopolitan.com, снимките потвърждават предположението на Алекс Кулиър, че извънземните и някои „човешки“ елити пътуват до Луната. Той твърди, че Луната, която обикаля около Земята, е „доставена“ на тази орбита преди повече от 11 000 години, и е резултат на извънземна технология.

Related Posts

One thought on “Китайски спътник откри неизвестни структури на Луната

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *