NASA: „Защо светът не загина вчера“ – видео

Както се оказва, НАСА е подготвила филм, който е трябвало да бъде публикуван на 22 декември 2012 г., на следващия ден след ненастъпилия Апокалипсис, уж предсказван от маите, но по неясна причина НАСА пусна този филм сега – дни преди очаквания край на света …

Не е съвсем ясна причината защо филмът, който е трябвало да развенчае и осмее неизпълненото пророчество и е трябвало да се появи на 22 декември, изведнъж НАСА го пусна на 13 декември 2012 г. Ако НАСА е толкова сигурна, че пророчеството е грешка и нищо катастрофално земната цивилизация на 21 декември не я очаква, защо публикува филма предсрочно?

Филмът обяснява „защо не дойде края света на 21 декември 2012.“ Само че той обяснява това на 13 декември, доста преди датата, която осмива.

НАСА се оправдава с с това, че в агенцията са толкова уверени, че на 21 декември няма да се случи нищо, че решили да не чакат и са публикували подготвения филм предсрочно. Във филма експерти от американската космическа агенция стъпка по стъпка развенчават „митовете“ около календара на маите и пророчествата около него.

Астрономи, учени от всички области , свързани с Космоса и археологията, опровергават всички хипотези и пророчества за това, че на декември 21 ще настъпи краят на света и нито слънчево изригване , нито други бедствия не заплашват Земята.

 

 

Related Posts

One thought on “NASA: „Защо светът не загина вчера“ – видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *