The Times: Апокалипсис скоро

“Лошата новина е, че утре по календара на маите настъпва край на света, и именно затова пишем тази уводна статия днес, докато все още можете да я  прочетете,” – съобщава The Times. “Добрата новина? Това, че още не сте започнали Коледно пазаруване, вече не е от значение,” – пише изданието.

Авторът изброява редица причини, заради които си струва да си направите “парти в стила на маите: тази вечер “магазините ще правят промоции тип: “Последният ден на този свят “с големи отстъпки”,  ако никой не ви е поканил за Нова година, това вече  нищо не значи”.

“Можете да се насладите на вечеря с 8 000 калории, знаейки, че утре няма да се налага да   сваляте във фитнеса  натрупаните килограми” – продължават да  изброяват положителните аспекти на предстоящия край на света авторите.

“Ако на пияна глава сте изръсили глупава шега на шефа на банкета и той е изсъскал гневно: “Ти си  мъртъв”, то за кого това се отнася, вече не е толкова безспорно” – отбелязват авторите на статията.

И – най-важното – всичко това може да бъде заблуда, казват редакторите. “Може би календара на маите завършва през 5015 година, а ние  просто го гледаме   с главата надолу”.

Read more: http://30dumi.eu/2012/12/the-times-apokalipsis-skoro/#ixzz2Fam6v0ns

Related Posts

2 thoughts on “The Times: Апокалипсис скоро

  1. Единственото нещо в тая статия, което ми хареса е за думите на шефа: – Ти си мъртъв… И това за 2012 с главата надолу и е възможно да свършва през 5015… :))) Край на света ще има, когато Слънцето реши да се превърне след няколко милиарда години в червен гигант.

    1. по вероятно е обаче главата ти да се превърне в червен гигант (ужас, с голяма и червена глава :D ) заради идиотските ти малоумно-грозни напъни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *