“Полуистината” на Медведев за извънземните. Кога президентите говорят за “тях”

Руският премиер Медведев след телевизионно интервю отговори на допълнителен въпрос за “зелените човечета” и извънземните, като  отговорът не може да бъде възприеман еднозначно, предполага Ф.Ванети, автор на материала на интернет страницата на “Кориере дела сера”.

“Веднъж  той вече се  “компрометира”: на една от срещите на върха на Г-8,  очевидно бе пил водка, следователно думите на Дмитрий Медведев не бяха взети на сериозно.  Може би, това е напразно.

В края на телевизионно интервю с неизключени микрофони, както често се случва с големите, той отново заговори за извънземните, които както се знае, са негова историческа слабост “- твърди авторът. Руския премиер засегна тема, която е  интересна за мнозина. Оказва, че правителствата са добре информирани за извънземните, но мълчат за да не се всява паника, се казва в статията.

“Пришълците от известно време са сред нас. Аз не мога да ви кажа колко са. Ние не можем да говорим за това за да не предизвикваме паника, но ако гледате  филма “Мъже в черно “, вие ще разберете, че това е реалност” . Файловете за извънземни изглежда  се съхраняват в строго секретно куфарче заедно с кодовете за стартиране на ядрени ракети “- казва авторът.

“Преди изказването на руския премиер, имаше два подобни епизода.

Хари Труман е направил записка, която сега  се съхранява в Музея на Ню Мексико, за  разбиването на летателен апрат  с вероятно извънземен произход.

На 21 септември  1987 г. на Общото събрание на ООН  президентът на САЩ Роналд Рейгън говори за заплахата от нашествие на извънземните и че хората трябва да работят заедно, за да се подготвят за агресия. Какво е това? Предупреждение? Общото събрание на ООН? И Труман ли тайно е пил водка “- пише авторът.

Източник: “Кориере дела сера”

Read more: http://30dumi.eu/2012/12/poluistinata-na-medvedev-za-izva-nzemnite-koga-prezidentite-govoryat-za-tyah/#ixzz2Edx7fpFt

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *