Давос – официално за химическите следи

Освен за извънземни и за това как да дозабогатеят, свръхбогаташите в Давос са си говорили и  за химтрейлите. Официално при това. Вижте какво се предвижда : затъмняване на Слънцето? Официално е така…

В отговор на растящите опасения за изменението на климата, учените проучват начини,с които те биха могли, в съответствие с международните споразумения, да  контролират климата на Земята. Но какво ще стане ако технологията стане достъпна за някоя престъпна държава или за един човек?

Геоинженерингът може да се прилага за много неща, но най-често се свързва с научната област, станала известна като „управление на слънчевото излъчване“. Основната идея е, че малки частици може да се разпръскват високо в стратосферата, за да блокират част от постъпващата слънчева енергия и да я отразяват обратно в космоса.

Повечето проучвания са фокусирани върху разпръскване на серни съединения със самолети. Последните изследвания показват, че една малка флотилия от самолети може да разпръсне милиони тонове  сяра в стратосферата – достатъчно, за да компенсира около половината от глобалното затопляне днес. Този планетарен термостат, дава пряк контрол върху глобалната температура. Директен ефект ще бъде потъмняване на Слънцето в период от няколко седмици до няколко месеца.
Повече решения има тук:

 

http://reports.weforum.org/global-risks-2013/section-five/x-factors/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *