Дейвид Уин Милър – човекът, който практически не остарява след смъртта си (видео)

Дейвид Уин Милър е удивителен човек, чийто живот се срива на 25 година, а сега е на 63 години! Как е възможно това? Той се оказва невероятен късметлия, защото когато го оперира неопитен лекар, махайки му бъбрека и надбъбречната жлеза, той умира.

След като бил откаран в моргата, вече като мъртвец, се оказва, че сърцето му, което се намирало извън гърдите, работи. Това забелязва лекарят- патолог и не го оставя да умре. Зловещо? Може би е така. Но това не е всичко. Вече повече от 30 години Дейвид Уин Милър не старее!

От трагичните събития в живота на Дейвид Уин Милър са минали почти четиридесет години. Тогава той имал проблеми с бъбреците и се налагала намеса на хирург. Лекарят, който е трябвало да оперира, не отишъл този ден на работа. Но операцията не била отложена. Била поверена на млад хирург, който нищо подобно преди това не е правил. Липсата на опит ли е причината за това, или други обстоятелства са изиграли фатална роля, но Дейвид починал на операционната маса.

Лекарят трябвало да премахне  бъбрека и надбъбречната жлеза. Разрезът не бил дори зашит, а   безжизненото тяло на Милър било отнесено на носилка в моргата. Трябвало да се направи аутопсия за да се определи  причината за смъртта. Тогава медицинската сестра, асистираща на патолога, обърнала внимание на сърцето на мъртвеца. То било извадено от  гърдите. Сърцето леко потрепнало веднъж, два пъти и изведнъж забило със слаб  ритъм.

Лекарите, събрали на операционната маса   най-опитните хирурзи, върнали на Милър всички органи на мястото, включително, и както се оказало, абсолютно  здравия бъбрек.

Сега Дейвид Уин Милър се чувства чудесно. Вярно е, че той не можел да заспи  осем години след смъртта си. След това всичко си дошло на мястото. Но количеството на ендорфините, които се наричат още  хормони на удоволствието, в неговата кръв до шест пъти надвишават нормата. Той  практически не остарява и сега е на 63 години.

 

Не е фантастика: Генният чип като начало по пътя към безсмъртието (видео)

Сътрудникът на университета в Охайo (САЩ) Даниел Галего -Перес (Daniel Gallego-Perez) – автор на новаторската разработка на генния  чип Tissue Nanotransfection (TNT),  в състояние да възстанови или да регенерира всеки…

Continue reading „Не е фантастика: Генният чип като начало по пътя към безсмъртието (видео)“

 

Трансплантацията на глава ще помогне на богатите хора да постигат безсмъртие

Мозъчната трансплантация е стъпка към безсмъртието, казва италианският неврохирург, който планира да проведе първата трансплантация на човешка глава. Sergio Canavero стана известен по цял свят, след като разказа на пресата…

Continue reading „Трансплантацията на глава ще помогне на богатите хора да постигат безсмъртие“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *