Физикът Стоян Съргойчев създаде нова теория за гравитацията и устройството на материята

Нова теория за гравитацията и устройството на материята създаде българският физик Стоян Съргойчев, който от години живее зад граница. Според теорията му – пространството е изградено от много фина структура наречена от него Космическа решетка, която прониква и през най – малката елементарна частица.

Ученият твърди, че при определени условия, може да се въздейства  върху тази космическа решетка, от която да се извлича енергия, да се манипулират гравитационните сили и да се променя скоростта на светлината.

Стоян Съргойчев твърди, че теорията му може да помогне и за конструирането на нов тип летателни апарати, движещи се по различен принцип от досега познатите.

д-р ф. н. СТОЯН СЪРГОЙЧЕВ Ако се поставят три електрода от долната част и един от горната и ако се възбуди плазма около този обект. Ако плазмата е симетрична, може цялата маса да се намали на целия този обект, защото се развързва нейното гравитационно привличане от привличането на земята.

Българският физик твърди още, че теорията му дава обяснение за това как Никола Тесла в началото на миналия век е извличал експериментално енергия от йоносферата, като я е обстрелвал с електромагнитни вълни.

д-р ф. н. СТОЯН СЪРГОЙЧЕВТой говори, че съществува среда. Той изрично говори, че енергията, която се счита.. отнася се за атомна енергия , не е в самите ядра, а тя е в пространството, което съвпада с изводите на моята теория.”

Според теорията на учения натрупване на такава енергия може да се получи и в изкуствено създадена йонизирана среда, или около атомен реактор. Съргойчев счита, че в следствие на такъв експеримент през 1986 година става аварията в атомната електроцентрала в Чернобил.

д-р ф. н. СТОЯН СЪРГОЙЧЕВ– „И смятам, че при този експеримент е станала обратна връзка, понеже се затваря кръга, при което те не се очаквали в реактора да се получи такава енергия и в резултат на това избухва реактора в Чернобил.

Стоян Съргойчев е български физик, който от края на 1990- та година живее и работи в Съединените щати и Канада. Докато е бил в България е работил към програмата Интеркосмос и е разработвал уреди за геофизични ракети и спътници, използвани от руснаци, американци и французи. Името му е по – известно в чужбина от колкото в България. От началото на 2012 година е научен съветник към борда на Световния Институт за Научни Изследвания в Съединените щати.

ТВ+

Related Posts

2 thoughts on “Физикът Стоян Съргойчев създаде нова теория за гравитацията и устройството на материята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *