Meдиум от Великобритания описа общуването си с ангелите

Британката Джейн Морис разказа пред репортери  за своите необикновени способности: 32-годишната  жена твърди, че е в състояние да вижда ангели и дори да говори с тях, пише Daily Mail.

Според Морис тя започнала да вижда духове и ангели като дете, но се научила да общува с тези  същества едва преди няколко години. Според нея  ангелите живеят сред хората и тя ги вижда почти всеки ден и то по няколко пъти на ден.

„Те не нямат лица и човешки тела, техните „гласове“ не могат да се чуят, но аз мога да говоря с тях и да разберат как се чувстват, като виждам  яркостта на светлината, излъчвана от тях“, – обяснява британката.

Според Морис излъчваната от ангелите светлина  избледнява, когато те са загрижени за нещо: например, ако човек е изправен пред някаква опасност, ангелът-пазител му сигнализира за промяната с яркостта на светлината си.

Медиумът разказва как един ден нейните способности помогнали да спаси живота на човек:  преди няколко години тя забелязала една жена във влака с „потъмнял“ ангел зад нея. Само няколко минути по-късно жената получила епилептичен пристъп и докато останалите пътници само я  гледали със страх и изненада, Морис незабавно се обадила на бърза помощ и така жената била спасена.

Заслужава да се отбележи, че във Великобритания е широко разпространена вярата в ангели и други свръхестествени същества. Според последните проучвания, 31% от британците казват, че вярват в ангели. Сред интервюираните жени  този параметър е по-висок, отколкото сред мъжете (41%).

Related Posts

2 thoughts on “Meдиум от Великобритания описа общуването си с ангелите

  1. По празниците, стават такива „чудеса“, като настъпи деинтоксикацията ще и мине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *