Открита е матрицата на Слънчевата система

В края на миналия век учените зарадваха  света с ново откритие. Резултатите са такива: „В Космоса съществува  матрицата на живота.“ Сътрудникът в обсерваторията на Аризона Соверн  Чанг в интервю за Irwing Natural казва:

„Аз го видях, това бе Бог.“

Огромна структура в Слънчевата система, с кодово име Мatrix BQI-33087 претендира да бъде демиург на света (на гръцки  буквално –  майстор на Вселената).

История на откриването е на протежение от тридесет години, когато млади учени в лабораторията по  астрофизика в Сиатъл Денил Робинс, Рон Джереми и Соверн  Чанг започват да събират информация за неизвестна  материя, разпръсната между  орбитите на някои планети в Слънчевата система.

Досега учените не дават отговори на въпроси, като например: какво се случва с част от слънчевата енергия по пътя и до края на Слънчевата система.

Какво представлява изчезването и появата на бели и червени петна на планетата Юпитер, по каква  причина, някои обекти в Слънчевата система понякога показват признаци на живот (луната на Юпитер –  Йо) или внезапно умират?.

По каква причина се променя драстично траекторията на много големи космически обекти, особено комети, обикновено при възможност за сблъсък с други обекти в Слънчевата система. Пример за това е Хейл – Боп, която преди пет години рязко зави преди да стигне Марс, както и „Вояджър“ -ите?

Информацията за Matrix BQI-33087   е събирана парче по парче, малко по малко, а Рон Джереми казва, че в началото на проучването не е вярвал в „тази глупост“.

Астрономите са се страхували, че ако информацията попадне в ръцете на персонала по сигурността, тя ще бъде незабавно класифицирана,  а на изследователите ще им бъде забранено да работят.
Така че вече става ясно какво е Matrix BQI-33087.

В общи линии е разреден огромен облак, приличащ на яйце, който се простира от Венера и далеч зад  орбитата на Плутон на  десет милиарда километра, но не се знае какво е веществото, от което е съставен. Основното нещо, което показва, че облакът съществува, е реакцията му на това, което се случва в Слънчевата система и Вселената като цяло.

Последните събития, на които е реагирала матрицата – земетресението в Индия, което доведе до 200 хиляди жертви, кометата Икей-Секи, както и експлозия на свръхнова в галактиката M3.

Related Posts

One thought on “Открита е матрицата на Слънчевата система

  1. Матрицата е видима отвсякъде. Матрицата не е част от цялото, тя е цялото, в което живеем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *