Секретни документи доказват пълната измама с ваксинациите

Natural News публикува шокираща информация, която показва, че здравните власти провеждат масови програми за ваксиниране,  знаейки, че те са неефективни, вредни или опасни за живота.

Ако имате деца, пише Natural News, вероятно вече сте запознати с официалния „график на имунизациите“. Тази „график“ сега препоръчва да се направят 29 ваксини от раждането до шест години, включително годишни ваксинации от грип, и още 5  до 16 ваксини на възраст от седем до 18 години.

Но в последния доклад с разследване, изготвен от д-р Лучия Toмлженович (Lucija Tomljenovic), доктор на медицинските науки,  разкрива секретни правителствени документи за повече от 30 години дейности. От документите следва, че графиците за  ваксинации – са пълна измама,  да не говорим за измамата със самите ваксини и факта, дали предоставят реална защита от болести.

Въпреки че нейната статия се фокусира предимно върху това, как британската система за здравеопазване е подготвила мръсна система за прикриване на истината за своите национални програми за ваксинация, принципите и резултатите от научното изследване се отнасят за ваксинирането  като цяло. Тези мерки за ваксинация, обикновено са предназначени за обслужване на корпоративни интереси, а не за общественото здраве.

Държавните органи, ангажирани в пропагандата на ваксинациите, за да отговорят на интересите на частни производители на ваксините,  умишлено са скривали от родителите съответната информация  за опасностите и неефективността на ваксините, за да се поддържат подходящи високи нива на ваксинация.

И в този процес те са направили безброй милиони деца в огромна рискова група за сериозни нежелани реакции и смърт.

Докладът на д-р Лучия Toмлженович можете да намерите тук.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *