Оцеляла по чудо от пожара бразилка, който уби 238 човека в дискотека, седмица по-късно загина в катастрофа

Момичето, което по чудо избягва пожара в бразилския нощен клуб Kiss, при който загинаха 238 души, я застига смъртта една седмица по-късно. Без да успее да се радва дълго на късмета си, тя загива в  автомобилна катастрофа, съобщава Terra.

21-годишната студентка Джесика де Лима Рал  участвала в организирането на злополучната вечеринка, продавала билети за нея  и  трябвало да отиде на дискотеката. Въпреки това, когато вече се била подготвила за тръгване,  20-годишният и приятел Адриано Вебер, който живее в град Taледо близо до Санта Мария, където стана пожара, и се обадил по телефона и по някаква необяснима причина започнал да я уговаря да си остана вкъщи. Послушното момиче се съгласило да не ходи.

На следващия ден, когато Джесика научила за трагедията, тя била шокирана, и  дълго време не можела да повярва, че се е спасила от смъртта, отбелязва CCN.
Какво се случва след това.

Тази седмица Адриано планирал да се върне от Таледо в родното си село, където живеят родителите му и където  щял бъде по-близо до любимата си, която живее  в Санта Мария. Джесика сама отишла при своя герой в Толедо. Но веднага след като двойката тръгнала на път, колата им се сблъскала с камион. Джесика  починала от раните си на място, а  нейният приятел, който се готвил на следващия ден да отпразнува своя рожден ден, починал в болницата.

Пожарът на 27 януари в нощен клуб в град Санта Мария отне живота на 238 души, пише Ройтерс. 81 души остават в болница, 23 от тях са в тежко състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *