Нещо над повърхността на Луната

Този мистериозен син светещ обект, висящ    над повърхността на Луната, бе открит от изследователи на  фотографии, направени от Аполо 14.

Ако си припомним историята за някакви светещи топки, които е видял астронавта Едуин  Олдрин, може би ще се окаже, че наистина има нещо такова, а не грешки  при снимането.

Всъщност самата история:

Когато през юли 1969 г. стартира ракета до Луната с кораба „Аполо 11“ и астронавтите Нийл Армстронг, М. Колинс и E.Oлдрин, след няколко часа  екипажът съобщава на Земята, че ги преследват някакви  светещи топки, повтаряйки всички маневри на „Аполо“. А  20 години по-късно стана  известно  писмото, което   близък приятел на Армстронг праща на президента Буш. В него се казва: „На  разстояние около една четвърт от пътя до Луната, към  „Аполо-11“ се приближиха доста близо  три неизвестни обекти …

Когато модулът за кацане  започва да се снижава, три НЛО с диаметър 15 – 30 m се „прилуняват“ на ръба на кратера “ Но това не е всичко. Когато астронавтите стъпват  на Луната, операторът в центъра на НАСА в Хюстън, в отговор на въпроса : „Какво става?“ – чува от екипажа нещо невероятно „Тук се намират някакви големи обекти, сър! Огромни! О, Боже мой! .. Те стоят от другата страна на кратера! Те са на Луната и ни гледат! “

След това при изпълнение на лунната програма,  мистериозни обекти са  наблюдавани и от други американски астронавти. От неофициални източници, например, се съобщава, че тайнствените дискове са се приближавали и до „Аполо 12“ и са преследвали „Аполо 13“.

Оригинал  на сайта на  НАСА:  http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS14-66-9295
С голяма резолюция:  http://keithlaney.net/ApolloOrbitalimages/AS14/AS14-66-9295.jpg

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *