По време на конференция с реч на Обама е заснет рептилоид? (видео)

На 7 март 2012 г. във Вашингтон, окръг Колумбия се провежда конференцията AIPAC – на американско- израелския комитет за обществени връзки. На нея изнася реч американският президент Барак Обама. На част от записа се забелязва доста необикновен човек.

Той изглежда като агент от сигурност и когато той е изправена пред камерата, в полусянката, формата на голата му глава е по-скоро като на човек. Но когато  същият човек е показан малко по -отдалече в  профил, предизвиква страх. Чертите му са толкова неясни, като че ли е с маска на лицето, а очните кухини са тъмни и дълбоки. Той е много по-различен от хората в залата.

Сив, рептилоид, робот? Скот Уоринг на своя уебсайт предполага, че в реалния живот в залата едва ли някой е забелязал странния външен вид на човека, но  видеото го разкрива защото цифровите камери често виждат неща, които човешкото око не забелязва.

Уоринг счита видеото за  доказателство, че Обама е марионетка в ръцете на тайните владетели, че може би този непознат не просто го пази, а е  телепатично свързан с него и му диктува какво да каже, което всъщност е доста смело предположение на Уоринг….

2 thoughts on “По време на конференция с реч на Обама е заснет рептилоид? (видео)

  1. тея хамериканци тотално са изпушили защото тоя на 0:16-0:17 минута и той трябва да е такъв, ужас пази боже сляпо да прогледа :D

  2. хм, то по тая логика и тоя на 0:16-0:17 минута и той трябва да е такъв, ужас пази боже сляпо да прогледа дето викаше един там :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *