Защо не бива да се ходи при магьосници

Хората се обръщат към магьосници или чародеи вече  няколко хиляди години. Наистина  посетителите така и не са се отървали от най-често срещаните грешки на потребителите на магически услуги. А си струва.

Грешка първа: да се мисли, че това е безплатно

Не, няма да бъде. Днес всеки магьосник   знае как да вземе пари. Не само това: на различни тематични сайтове в мрежата  пишат магьосници за магьосници: ако не взимаш пари за своето изкуство, ти си глупак, а не магьосник. Така че ще вземат всичко: пари, храна, семейни бижута, а някои и  душата ви като платежно средство.

Грешка две: резултатът е гарантиран

Нито един магьосник никога не гарантира резултат. Е,  ако изведнъж решите да предявите иск – бъдете готови за неприятности.

Магове и чародеи са добре запознати със законите и непременно някой ги „покрива“, затова всички съдебни дела няма да са във ваша полза. Няма резултат? Сам си виновен: не си вярвал, малко си заплатил, нарушил си ритуала, не тази вода си  пил, неправилно си казал заклинанието. И се опитай да докажеш.

Грешка трета: да се делят магьосниците на бели и черни

В действителност белите и черните магьосници са  художествен инструмент на писатели на фантастика. От незапомнени времена, магьосниците работят  само за една сила: тъмната. Светлите сили нямат нищо общо нито с магьосници, нито с врачки  и това е до ден днешен.

Грешка четвърта: да сте сигурни, че всичко това може да ви се размине

Няма. Във всички тези ритуали и церемонии се активира толкова тежка, негативна енергия, толкова разрушителни енергийни импулси,  че не може да не засегнат някой, който наистина вярва в тях.

След посещението при магьосник  повечето клиенти се разболяват, депресират се, имат нездрава възбуда, истерични са и плачат без причина. И това са   най-леките последици.

Грешка пета: да се обърне внимание на научните титли

Няма “ магьоснически институции“ и всички тези „Магистри на Ордена на черните мишки и жълтия  папагал“ – са самоизмислени PR  титли за  пари.

А и самото желание с магьосник да решите своите проблеми е една голяма грешка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *