Нов документален филм за НЛО показва хуманоид от „неизвестен вид“ (видео)

Както съобщава openminds.tv, вече е създаден нов документален филм за НЛО, извънземни и авангардна чиста енергия. Авторите са представили доказателства, че правителството е разбрало как работят НЛО и скрива технология, която може да предостави на хората екологично чиста енергия.

Филмът също така показва тяло на предполагаем хуманоид, чиято ДНК е изследвана и е установено, че принадлежи към „неизвестен вид“. Снимките са били представени днес заедно с анонс на премиерата на филма в Холивуд в края на този месец. Също така е обявено, че филмът е озвучен от актьора Томас Джейн, които, както знаете, проявява интерес към НЛО.

Новият филм се нарича «Сириус», и е дело на д-р Стивън Гриър. За целта Гриър събира група от много достоверни свидетели, които са дали показания пред представителите на всички големи медии в САЩ в Националния пресклуб във Вашингтон през май 2001 г.. По това време той е снимал стотици надеждни свидетели.

Неговата работа е много влиятелна и е убедила хората, че правителството знае повече от това, което говори пред обществото. И, както се изразява той „Веднага след като хората започнат да осъзнават, че тайните служби знаят как работи НЛО, те също така ще са наясно, че не се нуждаят от петрол, въглища и ядрена енергия. Това е истината, която пазят в тайна. „

Едно от най-шокиращите изявления във филма е това , че получените „медицински доказателства и научен анализ на ДНК на хуманоидното същество от неизвестен вид, са открити в пустинята Атакама, Чили“.

Според създателите на филма, достоверността на доказателствата и квалификацията на здравните работници, които са извършвали анализа, са доста впечатляващи. Те вярват, че обявяването на откритието може да бъде „потенциално дълбоко и историческо“.

http://www.geo-novini.com/2013/04/05/nov-dokumentalen-film-za-nlo-pokazva-humanoid-ot-neizvesten-vid/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *