Барак Обама е Антихрист – смятат 13% от американците

Една трета от американците смятат, че световният ред е заплашен от група конспиратори. 9% от американците вярват, че ако няма вода в чешмата, тя е спряна от Държавния департамент. 4% вярват в съществуването на хората-гущери, които управляват света. Това са резултатите от проучване, проведено от Американската социологическа компания РРР (Public Policy Polling).

Най-популярната “теория на конспирацията” неочаквано се е оказала теорията за глобалното затопляне. 40% от американците смятат, че е фалшива. На второ място е теорията за присъствието на извънземни на Земята – вярват в съществуването им 29% от хората в САЩ.

На трето място е теорията за “тайно общество, което се стреми да завземе света.” В такова общество вярват 28% от американците. Същият брой хора вярват, че атаките срещу небостъргачите на Световния търговски център в Ню Йорк, е организирал лично Саддам Хюсеин.

Четвърто място в списъка на популярните теории на конспирацията заема идеята, че ваксините в ранна детска възраст може да доведат до развитието на аутизъм при деца.   20% от анкетираните вярват в това.

15% от американците вярват в особените сигнали, които правителството излъчва през телевизора. Също толкова хора вярват, че медицинските дружества  изобретяват нови болести и след това заработват на това, “изобретявайки” лекарства за  тях.

14% от американците вярват в съществуването на снежния човек, а подобен брой от хората смятат, че именно Централното разузнавателно управление е отговорно за разпространението в южните американски градове на хероин и кокаин.

На шесто място в списъка на заблужденията е теорията, че правителството на САЩ е под контрола на сили, враждебни към хората. 13% от американците вярват, че президентът на САЩ Барак Обама е олицетворение на Антихриста. Други 13% изразяват “съмнение” в дяволския характер на Барак Обама. Сред поддръжниците на тази теория има и  членове на Демократическата партия, от  която президентът на САЩ.

9% смятат, че правителството на САЩ  манипулира  водата с тайни цели. 5% от анкетираните смятат, че Пол Маккартни умира в автомобилна катастрофа през 1966 г. и оттогава го заменя двойник. 6% от анкетираните смятат, че Осама бин Ладен е жив и здрав, а същият брой хора смятат, че самолетите  тровят въздуха с отработени газове.

В дъното на таблицата се намират съвсем  парадоксални заблуди. 4% от американците казват, че от анкетата няма смисъл, тъй като властите на Земята са под контрола на огромни гущери хуманоидни. Тези гущери променят формата си и успешно се представят като политици.

Изследването е проведено от  Public Policy Polling, от 27 до 30 март 2013 г.. В изследването са участвали 1 247 хил. американци, които имат право да гласуват. Създателите на доклада подчертават, че тяхното изследване не е шега за първи април.

http://30dumi.eu/2013/04/barak-obama-e-antihrist-smyatat-13-ot-amerikantsite/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *