Битки между НЛО на Земята

Първият документиран случаи на битка между неидентифицирани летящи обекти е от 4 април 1561 г. Хиляди жители на Нюрнберг гледали в небето над града ожесточена битка между две групи извънземни.  В рамките на един час светещи кълба, тръби и кръстове се борели един срещу друг, и обхванати в пламъци, падали върху сградите, предизвиквайки пожари.

Изглежда, че нашата планета се посещава от множество извънземни цивилизации, които се различават не само по външен вид, но и по ниво на технологично развитие. И по все още неясни причини, стават конфликти между тях, стигайки до сражения.

През февруари 1963 г. въздушен бой между НЛО са наблюдавали жителите на Майдън (Северна Каролина, САЩ). За дълго време в небето над града с огромна скорост маневрирали НЛО,  атакувайки се  един друг.

В началото на 1978 г. близо до град Акапулко (Мексико), жителите на малко село станали свидетели как два малки неидентифициран обекта  преследват голям диск. Когато малките стигнали близо до него, той  сменил формата си на  сферична и се разпаднал на парчета, които пред очите на свидетелите, сякаш се изпарили.

В онези дни, когато не е имало цензура върху публикации за неидентифицирани летящи обекти, подробни описания на сблъсъци на НЛО са било достъпни за обществеността и широко отразявани във вестниците. В момента почти всички страни не  споделят информация за такива неидентифицирани обекти. Опитават се , ако е възможно, да я засекретят, а от свидетелите да изтръгнат обещание за пазене на тайна. Може би затова за въздушната битка между НЛО, която се е състояла в небето над пристанището Заостровка (Перм, Русия), знаят малко хора.

На 16 септември 1989 г. в небето над покрайнините на Перм се появяват седем неидентифицирани обекти. Шест от тях са в тъмносиво, с форма на гъби, с диаметър от около 20 метра, а един обект е с  формата на пура, със  светло златист оттенък. И шестте тъмносиви НЛО се  бият със седмия, като   използват лазерни оръжия. Правейки немислими за земните летателни апарати маневри, спускайки почти до земята и извисявайки се светкавично към небето,  те се носели в небето над Перм пред множество свидетели. Електроенергията в пристанището спряла и останалите без работа хора гледали изумени.

Ударен от лъчите на шест обекта наведнъж, пурообразният НЛО се олюлял и започнал  да губи височина. Противниците го придружавали, докато той паднал на земята и  паднал на територията на военна база в силно блатиста местност.

По-късно е обявена строга забрана за влизане на територията на полигона. На мястото на падането са изпратени група войници, но да се мине през блатото било невъзможно и търсенето на НЛО било отложено за ноември, когато всичко замръзва.

Първо до обекта стигнали трима войници, водени от началника си. Това, което видяли там, никога не се разбрало, но двама от тях влезли веднага в болница. А един от тях е бил диагностициран с изгаряния.

Подобен случай имало и на 11 май 2001 г. Полски  журналист пристигнал в Серов и се настанил в хотела. Събудил го рев на сирени. Радарите на  военните открили две групи цели, които бързо се сближавали. Едната група се движела от североизток, а другата от запад. Именно поради тази причина била обявена тревога. Излизайки на  улицата по пижама, журналистът видял стоящите  в близост до хотела военни вторачени в небето. В небето кръжали десетки НЛО с диаметър от около 25 метра. След няколко секунди между тях започнал бой.

В течение на 12 минути небето било озарено от лъчеви оръжия. Един от въздушните кораби се запали и  паднал на земята в близост до планината Урал. Според журналиста били свалени и изтребителите, изпратени на мястото на боя. Журналистът успял да направи няколко снимки, но кадрите били иззети от специалните сили.

След това руското правителство отрекло слуховете, че на територията на Северен Урал е наблюдавана битка между НЛО.

Възниква въпроса: какво кара представители на различни извънземни цивилизации да встъпват в брутална битка? Възможно ли е, да има война между тях за нашата планетата? И те считат, че  Земята е тяхна, а не на човечеството?

Много вероятно.

Related Posts

One thought on “Битки между НЛО на Земята

  1. Всичко е много интересно, но след като няма никакъв доказателствен материал за поне малка част от написаното, звучи като извадка от романа “ Война на световете“ на Хърбърт Уелс! Ама я по-сериозно, моля Ви :)Все пак описвате случаи И от 20-ти /21-ви век, не само от 16-ти, нали така?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *